Nyhetsbrev för en säkrare vardag från SSF Stöldskyddsföreningen
Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut i din e-postklient, klicka här.
                                                                   
Hur säkert är ditt fritidshus mot inbrott?
Fritidshus, stuga, torp, sommarstuga, sommarhus, fjällstuga, lantställe... Kärt barn har många namn och lika många tillfällen för att drabbas av inbrott. Husen vi bara bor i tillfälligt är extra sårbara. Dina grannar kan hjälpa dig att hålla koll och du kan också på olika sätt göra ditt fritidshus och dina ägodelar mindre attraktiva för tjuven. Det finns många enkla sätt att minska risken för inbrott.
Stölder i butiker ökar
Varje år stjäls det för 6 miljarder från svenska butiker. Majoriteten av stölderna utförs av kriminella som stjäl systematiskt. Det här visar Svensk Handels Stöld- och svinnrapport.
Stoppa tjuven
Så här stoppar du trädgårdstjuven
Har du tänkt på att vi under sommaren förvarar stora värden i trädgården eller vid sommarstugan? Den nya grillen står dygnet runt på altanen, liksom gräsklipparen.
Vår säkerhetsrådgivning svarar på månadens fråga

Hur låser jag bäst fast min cykel och vilket lås ska jag köpa?

Lås alltid fast cykeln med ett godkänt lås i ett fast föremål, i den mån det är möjligt. Förvara cykeln i ett låst utrymme när den inte används.
Ta del av erbjudandet!
Månadens erbjudande
SSF DNA-märkning
Grill, gräsklippare och cyklar är några ägodelar som är attraktiva för tjuven att stjäla under sommarmånaderna. Med SSF DNA-märkning ökar du chansen att få behålla dina prylar i sommar.

MÅNADENS ERBJUDANDE: SSF DNA-märkning 749 kr (ord. pris 799 kr)
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2017.
SHARE TO
Om SSF
SSF Stöldskyddsföreningen är en oberoende ideell förening som förebygger brott och verkar för ett tryggare samhälle i samverkan med bland annat polis och försäkringsbolag. Vi har arbetat med säkerhetsfrågor och oberoende kostnadsfri rådgivning sedan 1934. Överskottet från våra produkter och tjänster återinvesteras i vår ideella verksamhet och brottsförebyggande projekt. Du som kund bidrar därför till ett säkrare samhälle. Exempel på ideella verksamheter är vår kostnadsfria rådgivning, Grannsamverkan och de informationskampanjer vi genomför.
SSF Stöldskyddsföreningen, Box 27052,
102 51 Stockholm,
0771 - 773 773